CELEBRITIES

Χρόνια πολλά Kristen Stewart!


9 Απριλίου 2016

Γεννημένη στις 9 Απριλίου του 1990, η Kristen Stewart ξεκίνησε την καριέρα της το 1999 με μικρούς ρόλους που την προετοίμασαν για την μεγάλη επιτυχία που θα γνώριζε αρκετά χρόνια αργότερα. Το 2008 ήταν η χρονιά που το Twilight και ο ρόλος της Bella Swan της χάρισαν διεθνή αναγνώριση, βάζοντάς τη στο επίκεντρο για αρκετά χρόνια έπειτα, χωρίς ωστόσω να μας απασχολεί ιδιαίτερα με την επαγγελματική της πορεία.

Επανέρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη δημοσιότητα, είτε με τα προσωπικά σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται είτε με τις καμπάνιες μόδας και ομορφιάς όπου πρωταγωνιστεί. Τον τελευταίο καιρό, η Kristen έχει κάνει μια έντονη στροφή προς το πιο ανδρόγυνο και masculine στιλ, με τις εμφανίσεις της να περιλαμβάνουν κυρίως total black σύνολα, cigarette παντελόνια και baseball caps, τα οποία της χαρίζουν ένα ιδιαίτερα stylish και πρωτότυπο – για τα δεδομένα του Hollywood, αποτέλεσμα.

[gallery-593887]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.