CELEBRITIES

JLo: Μιλά για τον χωρισμό της με τον Marc Anthony


14 Απριλίου 2016

JLO-98569.jpg

Όσο λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση δείχνει πάνω στο stage, άλλο τόσο εύθραυστη είναι στα προσωπικά της. Η JLo φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "W" και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Μarc Anthony χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί ότι ήταν ό,τι πιο επώδυνο έχει περάσει μέχρι στιγμής στις σχέσεις της: "Με τη δουλειά μου δεν κουράζομαι ποτέ. Όταν όμως πρόκειται για τις προσωπικές μου αποτυχίες τότε είναι ακόμη πιο δύσκολο. Όταν τελείωσε ο γάμος μου δεν μου ήταν εύκολο να συγχωρήσω. Θα μπορούσα να παρασυρθώ από θυμό και απογοήτευση, όμως ο Marc είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Επομένως έπρεπε να βρω μία λύση. Και αυτό ήταν το πιο δύσκολο για μένα."

Η Jennifer Lopez όμως έχει στο ιστορικό της άλλους 3 αποτυχημένους γάμους, κάτι που σύμφωνα με την ίδια την είχε κάνει να πιστεύει ότι δεν πρόκειται να κατασταλάξει ποτέ. Αργότερα όμως μπήκε στη ζωή της ο Casper Smart για τον οποίο δήλωσε:" Χωρίσαμε κάποια στιγμή, όμως τώρα είμαστε ξανά μαζί", ενώ αποκάλυψε ότι της αρέσει η ιδέα να γεράσει μαζί με κάποιον που αγαπά μιας και η αγαπημένη της ταινία είναι η "The Notebook".

[gallery-596925]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.