CELEBRITIES

Tyra Banks: Γιόρτασε για πρώτη φορά ως μαμά!


9 Μαΐου 2016

Tyra-Banks-570.jpg

Eίναι γνωστό πως ο διακαής πόθος της Tyra Banks για πολλά χρόνια ήταν να αποκτήσει ένα παιδί, με την ίδια να αναφέρεται συχνά στο πρόβλημα της έχοντας συγκινηθεί πολλές φορές και on camera. Τον περασμένο Ιανουάριο όμως, ήρθε στον κόσμο ο γιος της York Banks Asla τον οποίο απέκτησε με τον σύντροφο της Erik μέσω παρένθετης μητέρας. Επομένως η χθεσινή μέρα ήταν από τις πιο όμορφες της ζωής της, αφού για πρώτη φορά γιόρτασε ως μαμά!

tyra banks

Το πρώην super model μοιράστηκε τη χαρά της με τους θαυμαστές της με μία φωτογραφία στο instagram στην οποία χαμογελά γεμάτη ευτυχία κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό York Banks Asla και έχοντας δίπλα την μητέρα της Carolyn London, ενώ σχολίασε: "Ακούω "Χαρούμενη Μέρα της Μητέρας" και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερή είμαι! Έχω κάνει αρκετά στο χώρο της μόδας, όμως αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι που είμαι μητέρα! #HappyMothersDay από εμένα και την μαμά μου, σε όλες τις υπέροχες γυναίκες του κόσμου!"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.