CELEBRITIES

Brooklyn Beckham- Chloe Moretz: H πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι


17 Μαΐου 2016

Brooklyn-Beckham-and-Chloe-Grace-Moretz-960.jpg

Πριν από λίγο καιρό, οι φήμες ότι οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι επιβεβαιώθηκαν, ενώ χθες ο Brooklyn Beckham και η Chloe Moretz εμφανίστηκαν για πρώτη φορά επίσημα μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας  "Neighbors 2: Sorority Rising" στην οποία πρωταγωνιστεί η νεαρή ηθοποιός. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησαν στο red carpet τράβηξαν όλα τα φλας επάνω τους κάτι που φάνηκε να απολαμβάνουν αφού ο Brooklyn δε δίστασε να περάσει το χέρι του στην μέση της αγαπημένης του δίνοντας ακόμη περισσότερη τροφή στους φωτογράφους.

Οι καλοί του τρόποι και το stylish look του, αποδεικνύουν ότι είναι ένας γνήσιος Beckham, όμως πώς πιστεύετε ότι θα βαθμολογούσε στιλιστικά η Victoria Beckham την κοπέλα του γιου της; Η 19χρονη Chloe είναι ομολογουμένως μία πολύ όμορφη κοπέλα αλλά το φόρεμα της δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στο ρομαντικό beauty look και στην ηλικίας της. Σίγουρα η Victoria θα έβρισκε πολλά περισσότερα να πει.

[gallery-616004]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.