CELEBRITIES

Τι συμβαίνει με την Kesha; Αγνώριστη, με περιττά κιλά στο αεροδρόμιο του L.A


5 Ιουνίου 2016

Τον τελευταίο καιρό οι δημόσιες εμφανίσεις της Kesha είναι ελάχιστες, με τις φήμες να θέλουν την 29χρονη τραγουδίστρια να έχει καταρρακωθεί λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην μάνατζέρ της, τον οποίο η ίδια κατηγόρησε για χορήγηση ναρκωτικών και βιασμό.

Η καλλιτέχνις δεν βρήκε το δίκιο που υποστήριζε πως έχει, γεγονός που της έχει κοστίσει πολύ σε προσωπικό επίπεδο. Η ίδια εθεάθη στο αεροδρόμιο του L.A με εμφάνιση που δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη, μιας και μοιάζει να έχει «αφήσει» πολύ τον εαυτό της.

Πέρα από το γεγονός των περιττών κιλών που πλέον είναι εμφανέστατα –εξάλλου ανέκαθεν ήταν πληθωρική-, η ταλαιπωρία φαίνεται και στο πρησμένο πρόσωπό της, καθώς ο φωτογραφικός φακός δεν την κολάκεψε καθόλου.

Φορώντας λευκή φόρμα με floral λεπτομέρειες και διαφάνειες και τεράστιο καπέλο, η Kesha πραγματοποίησε μία από τις λιγότερο εκκεντρικές της εμφανίσεις, καθώς μέχρι και τα μαλλιά της ήταν σε φυσική, ξανθιά απόχρωση και όχι σε κάποιο από τα έντονα φούξια – μωβ χρώματα στα οποία μας είχε συνηθίσει.

Ας ελπίσουμε να είναι καλά στην ψυχολογία της και να αφήσει μια για πάντα πίσω της τις δυσάρεστες αναμνήσεις.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.