CELEBRITIES

Eίναι έγκυος η Amber Heard;


13 Ιουνίου 2016

amber-heard-1.jpg

O χωρισμός τους έσκασε σαν "βόμβα" στη showbiz, ενώ η κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και οι φωτογραφίες με το μελανιασμένο πρόσωπο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Amber Heard, αποδυνάμωσαν πλήρως τον Johnny Depp. Αυτές τις μέρες η υπόθεση φαίνεται να παίρνει νέα τροπή καθώς ξένο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η 30χρονη ηθοποιός είναι έγκυος και διεκδικεί πολλά περισσότερα από τον πρώην σύζυγο της, μιας και οι δυο τους δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Amber Heard από εκεί που διεκδικούσε μία μηνιαία διατροφή περίπου 35.000 δολάρια, τώρα διεκδικεί τα μισά από όσα έβγαλε ο Johnny Depp τους 15 μήνες που ήταν παντρεμένοι, δηλαδή 20 εκατομμύρια δολάρια, από την συνολικά 400 εκατομμύρια δολάρια περιουσία του. Σύμφωνα με τις φήμες οι οποίες δεν έχουν επαληθευθεί  ακόμα, ο Johnny Depp της προσφέρει 50 εκατομμύρια δολάρια με σκοπό να τα βρουν εξωδικαστικά, όμως η Amber Heard παραμένει ακλόνητη και πιο επιθετική, αφού σε περίπτωση που όντως ισχύει η εγκυμοσύνη, μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την μισή περιουσία του πρώην συζύγου της.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.