CELEBRITIES

Βella Hadid: Συγκινεί με τον τρόπο που στηρίζει την μητέρα της στην μάχη με την νόσο του Λάιμ


15 Ιουνίου 2016

Η Bella Hadid επικρότησε την μητέρα της Yolanda όταν αποκάλυψε ότι παλεύει με την νόσο του Λάιμ τα τελευταία πέντε χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει και η ίδια αυτή την επίπονη μάχη. Προς τιμήν της πόσταρε χθες στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα με αφορμή το νέο της βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα με τον τίτλο "Believe me"Η μάχη μου με την αόρατη ανικανότητα που προκαλεί η νόσος του Λάιμ", η 19χρονη είπε ότι ένιωθε αβοήθητη βλέποντας την μητέρα της να υποφέρει. Η ίδια βρέθηκε μαζί της στο νοσοκομείο όπου πήγε για τη θεραπεία και δημοσίευσε το στιγμιότυπο δείχνοντας ότι το αντιμετωπίζει με αισιοδοξία:

yolanda hadid

"Είμαι περήφανη για την μαμά μου @yolanda.hadid σήμερα και κάθε μέρα. Σε έχω δει στο κρεβάτι να παλεύεις τα τελευταία πέντε χρόνια και αναρωτιόμουν "γιατί να συμβαίνει αυτό σε έναν άγγελο"; Στη συνέχεια έγραψε: "Εκλαιγα ξέροντας ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να βοηθήσω τη στιγμή που πολλοί ήταν εναντίον σου. Πέρασες από πολλούς γιατρούς και ιατρικά εργαστήρια τόσες πολλές φορές που δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου για να βρεις θεραπεία για όλο τον κόσμο. Αυτό το βιβλίο δείχνει σε μικρούς και μεγάλους που πάσχουν από την νόσο, ότι δεν είναι μόνοι και ότι έχουμε πίστη σε αυτούς".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.