CELEBRITIES

Olivia Palermo: Ο chic τρόπος της για να φοράει βαθύ neckline


1 Ιουλίου 2016

Έχουμε πάρει απόφαση πλέον ότι αυτό το κορίτσι δεν πρόκειται ποτέ να μας απογοητεύσει στιλιστικά. Ό,τι κι αν επιλέξει να φορέσει η Olivia Palermo, από το πιο θηλυκό μέχρι το πιο casual outfit, βρίσκει πάντα τον τρόπο να δείχνει χαλαρή, cool και τόσο ανεπιτήδευτη που δεν καταλαβαίνουμε πώς το κάνει.

EXCLUSIVE: Olivia Palermo spotted wearing a Royal Blue V Neck Wrap Dress in Soho, NYC.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της μάλιστα, επέλεξε να φορέσει μια απίστευτη μπλε σαλοπέτα με ιδιαίτερα βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ, το οποίο όμως φρόντισε να καμουφλάρει φορώντας ένα λευκό top από μέσα. Εκτός λοιπόν από τον φοβερό συνδυασμό λευκού με μπλε, που όπως έχουμε πει είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορούμε να φορέσουμε, μας έδωσε και μια super ιδέα για ένα ανάλαφρο summer layering σε περιπτώσεις που θέλουμε να φορέσουμε κάτι με αρκετά βαθύ ντεκολτέ. Επίσης, το cropped τελείωμα του jumpsuit το αναφέραμε; Σε συνδυασμό με τα λευκά sneakers, παίρνει τον τίτλο του πιο cool street συνόλου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.