CELEBRITIES

Ο λαμπερός γάμος της Αna Beatriz Barros στη Μύκονο


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

11 Ιουλίου 2016

Barros-570.jpg

Το πανέμορφο μοντέλο της Victoria's Secret με θαυμαστές από όλο τον κόσμο, βρήκε το άλλο της μισό και είπε το ΝΑΙ στον Ελληνοαιγύπτιο κροίσο Karim El Chiaty. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τον παραμυθένιο γάμο του στη κοσμοπολίτικη Μύκονο, με θέα την θάλασσα καλώντας διάσημους καλεσμένους όπως η Allesandra Ambrosio και Andriana Lima.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε μια κλειστή σε καλεσμένους τελετή στο Δημαρχείο της Μυκόνου, την επόμενη μέρα μια γαμήλια τελετή στην παραλία Λιά και αμέσως μετά ακολούθησε ένα πάρτι υπερπαραγωγή για όσους παρευρέθηκαν εκεί.

Η Αna Beatriz Barros, φόρεσε κατάλευκο νυφικό Valentino με πολυτελή δαντέλα και σε αρκετά σημεία διακριτικές διαφάνειες που αναδείκνυαν τη σιλουέτα του σώματός της, συνδυασμένο με μακρύ εντυπωσιακό πέπλο. Η 35χρονη καλλονή μαγνήτισε τα βλέμματα όλων στο πέρασμά της, ενώ δεν ήταν λίγοι οι καλεσμένοι που επίσης εντυπωσίασαν με την παρουσία τους.

[gallery-649665]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.