CELEBRITIES

H Harper Beckham έγινε 5 ετών - Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι γονείς της


11 Ιουλίου 2016

Capture-1.png

Την Κυριακή ο "Βενιαμίν" της οικογένειας Beckham έγινε 5 ετών. Η μικρή Harper, όχι μόνο έχει κλέψει δια παντώς την καρδιά του μπαμπά της, David Beckham, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη καθώς με κάθε φωτογραφία της "λιώνουν" τα social media και παίρνουν φωτιά τα likes.

Αυτή τη φορά επέλεξαν και οι δύο γονείς να κινηθούν στο ίδιο concept. Έτσι ανέβασαν και οι δύο από μια φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram με κοινό τερέν το υγρό στοιχείο, μια πισίνα μέσα στην οποία η μικρή Harper ανταλλάσσει φιλιά αγάπης με τους γονείς της.

 

Ο David ανέβασε μια black & white photo που η μικρή τον φιλάει στο λαιμό. Η σχέση μπαμπά και κόρης είναι θρυλικά πλέον αγαπησιάρικη!

Happy Birthday baby girl ??? We all love you so much ??? X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on
Η Victoria ανέβασε με τη σειρά της μια φωτο που μαμά και κόρη ανταλλάσσουν ένα φιλί αγάπης στα χείλη κολυμπώντας μέσα στην δροσερή πισίνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.