CELEBRITIES

Kate Middleton: Η βασίλισσα του στιλ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

20 Ιουλίου 2016

KATE-MID-570A.jpg

Τα μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν συνεχώς τις εμφανίσεις της Δούκισσας του Cambridge Kate Middleton καθώς αποτελεί πρότυπο γυναίκας για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Είναι γεγονός ότι της ανήκει ο τίτλος "Queen of Style" δηλαδή πριγκίπισσα της μόδας, γιατί στην πραγματικότητα επηρεάζει μεγάλο μέρος του κοινού για τις κομψές στιλιστικές της επιλογές.

H 33χρονη εντυπωσιακή Kate Middleton είναι μητέρα δύο παιδιών και μένει πιστή σε minimal συνήθως σύνολα που αναδεικνύουν την αριστοκρατική ομορφιά της. Είναι προσεκτική στα ρούχα που επιλέγει για να εμφανιστεί σε κάθε γεγονός και εμπιστεύεται συγκεκριμένους σχεδιαστές και μεγάλους οίκους μόδας.

The Duchess of Cambridge presents the Art Fund Museum of the Year 2016 prize at a dinner hosted at the Natural History Museum, London, UK on the 6th July 2016. Picture by Matt Dunham/WPA-Pool Pictured: Duchess of Cambridge, Catherine, Kate Middleton Ref: SPL1313837 060716 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Για την Δούκισσα του Cambridge, έχει δοθεί και ο τίτλος > γιατί ότι φοράει γίνεται μόδα και πολλές γυναίκες παγκοσμίως αναζητούν σε εταιρείες ένδυσης πανομοιότυπα στιλ ρούχων. Το ίδιο αποτέλεσμα επιρροής έχει και ο σύζυγος της πρίγκιπας William και τα παιδιά της, με χιλιάδες δημοσιεύματα να υπεραναλύουν το στιλ όλης της οικογένειας.

Από τον γάμο της ήδη, με την εξαιρετική επιλογή του νυφικού της, custom made από τον οίκο μόδας Alexander McQueen, ξεκίνησε να αποτελεί πρότυπο γυναίκας και η βιομηχανία της μόδας παρακολουθεί κάθε της επίσημη εμφάνιση προκειμένου να ανταποκριθεί στην παγκόσμια ζήτηση.

Η Kate Middleton έχει μια ενστικτώδης αίσθηση της κομψότητας σε συνδυασμό με την σεμνότητα της και χιλιάδες γυναίκες επιθυμούν να πάρουν λίγο από την αίγλη της.

[gallery-656015]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.