CELEBRITIES

Η Taylor Swift και ο Tom Hiddleston πήγαν μαζί στο γυμναστήριο


23 Ιουλίου 2016

Από τη στιγμή που η Taylor Swift και ο Tom Hiddleston έγιναν ζευγάρι, όλοι άρχισαν να ασχολούνται μαζί τους. Λες και άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Η αλήθεια είναι ότι Taylor ήταν πάντα ιδιαίτερα προσεχτική στις εμφανίσεις της και δεν έδινε δικαιώματα, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Είναι λογικό οι τόσες πολλές φωτογραφίες να έχουν δημιουργήσει φημολογία. Πώς είναι δυνατόν η Swift να έχει επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο; Μήπως θέλει να μας αποπροσανατολίσει και να ξεχάσουμε την προηγούμενη της σχέση;

Όσα όμως και να γράφονται ή να λέγονται, εκείνη δεν πτοείται και συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις με τον αγαπημένο της Tom Hiddleston. Έτσι ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε στο γυμναστήριο.

Όπου η Taylor φορούσε ένα πολύχρωμο κολάν με ένα μαύρο φούτερ με φερμουάρ και δίπλα της βρισκόταν, όπως μας συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, ο Hiddleston.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.