CELEBRITIES

Ο γιος του Michael Douglas βγήκε από την φυλακή μετά από επτά χρόνια


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

2 Αυγούστου 2016

douglas.jpg

Μια τελευταία είδηση που τράβηξε αμέσως την προσοχή του τύπου ήταν η αποφυλάκιση του ηθοποιού Cameron Douglas! Ο γιος του star του Hollywood Michael Douglas, μετά από επτά χρόνια βγήκε από την φυλακή και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τώρα ζει στο δρόμο.

Ο Cameron είχε καταδικαστεί το 2010 με πέντε χρόνια φυλάκισης, όμως η ποινή του παρατάθηκε λόγω της ομολογίας του για την διακίνηση ναρκωτικών και ηρωίνης μέσα στην φυλακή και πέρασε άλλα δύο χρόνια στην απομόνωση. Ο πρωτότοκος γιος του Michael Douglas μετά από αυτή την δύσκολη κατάσταση επιθυμεί να γράψει ένα βιβλίο αφιερωμένο στην ζωή του, όπως αναφέρει γνωστό ειδησεογραφικό, για το πως είναι να μεγαλώνεις δίπλα σε έναν star του Hollywood όπως και για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

DOUGLAS_070403_09 Ο Cameron Douglas δήλωσε ότι το μόνο που θέλει αυτή την στιγμή είναι να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό του για να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή του! [gallery-665224]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.