CELEBRITIES

Anne Hathaway: Δεν χωράει στο τζιν της και είναι περήφανη για αυτό


10 Αυγούστου 2016

anne.jpg

Δεν έχει σημασία αν είμαστε fans της υποκριτικής της καριέρας ή όχι, σημασία έχει ότι η Anne Hathaway ξέρει καλά να μιλάει στην καρδιά κάθε γυναίκας. Η πάλαι ποτέ νεαρή ηρωίδα εφηβικών ταινιών και νυν βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, δεν φοβάται να θίξει ένα θέμα που καίει τις περισσότερες γυναίκες, το οποίο δεν είναι άλλο από τα κιλά της εγκυμοσύνης – ή τα κιλά γενικότερα.

Με τη δήλωσή της «Δεν είναι ντροπή να παίρνεις κιλά σε μια εγκυμοσύνη (ή όποτε). Δεν πειράζει αν σου παίρνει περισσότερο καιρό να τα χάσεις (αν βέβαια θέλεις)», μπαίνει και εκείνη στην ομάδα των celebrities που τάσσονται υπέρ του γυναικείου σώματος και κατά των media και της εικόνας που θέλουν να επιβάλλουν.

anne

Μάλιστα, φρόντισε να υποστηρίξει τα λεγόμενά της ανεβάζοντας μια φωτογραφία με ένα item που ενδεχομένως προβληματίζει αρκετές γυναίκες το καλοκαίρι: το σορτς. «Τέλος, δεν είναι ντροπή να φτιάχνεις το δικό σου χειροποίητο τζιν σορτς επειδή το περσινό είναι πολύ στενό για τη φετινή σου σιλουέτα. Τα σώματα αλλάζουν. Μεγαλώνουν. Μικραίνουν. Όλα είναι αγάπη (μην αφήνεις κανέναν να σου λέει το αντίθετο)».

Anne, σε ευχαριστούμε. Ο τρόπος σου μας αρέσει πολύ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.