CELEBRITIES

H Rita Ora και τα μυστικά της για να κρατιέται σε φόρμα


12 Αυγούστου 2016

Έχουμε μία αδυναμία στη Rita Ora, η οποία προέκυψε όταν την είδαμε να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης ντυμένη με ρούχα και αξεσουάρ που θύμιζαν Frida Kahlo. Αυτή τη φορά όμως ασχολούμαστε μαζί της όχι για κάποια εμφάνισή της, αλλά με αφορμή συνέντευξη που έδωσε και αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της για το εκπληκτικό αυτό σώμα που διαθέτει.

Η 25χρονη τραγουδίστρια είπε πως "προσέχω τι τρώω και οι μερίδες μου είναι μισές. Οπότε αν θέλω να φάω burger θα το κόψω στη μέση και θα φάω το μισό. Ή θα βγάλω το ψωμί και φάω μόνο το μπιφτέκι. Ή αν θέλω πατάτες θα φάω σκέτες πατάτες χωρίς το burger"

Όσο αφορά στην γυμναστική, είπε πως κάνει πιλάτες, yoga ή hike. Αν τρέξω, τρέχω μόνο για 10 - 15 λεπτά. Είμαι πολύ συγκεντρωμένη στο να είμαι υγιής. Περισσότερο από κάθε τι. Θέλω να είμαι γυμνασμένη. Το προτιμώ από το να είμαι skinny".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.