CELEBRITIES

Kardashians-Jenners: Τι τρώνε καθημερινά οι super αδερφές


23 Αυγούστου 2016

kort.jpg

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο website της, η Khloé Kardashian αποκάλυψε τι τρώει καθημερινά καθεμιά από τις αδελφές της και το πρόγραμμά τους είναι πολύ... προσωπικό. Εννοούμε ότι η διατροφή της μίας είναι τόσο διαφορετική από της άλλης με αποτέλεσμα, όπως έγραψε η μαρτυριάρα αδελφή να τους είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουν το πού θα πάνε όταν πρόκειται να βγούνε όλες μαζί.

Ας ξεκινήσουμε από την KiKi η οποία, όπως γνωρίζουμε, έχει βάλει στόχο να γίνει πιο αδύνατη από ποτέ κι έτσι η δίαιτά της είναι πολύ αυστηρή -κι ωστόσο, η Kim την ακολουθεί με απόλυτη πειθαρχία. Δεν αγγίζει ποτέ μα ποτέ οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη και υδατάνθρακες αλλά έχει το ελεύθερο σε κρέας και γαλακτοκομικά -δίαιτα Atkins βλέπετε! Η αλήθεια είναι ότι δεν τη ζηλεύουμε και πολύ.

in text kard

Η Kendall από την άλλη έχει την πιο anti-model δίαιτα που έχει υπάρξει ποτέ. Πίτσες και burgers είναι ό,τι δεν αποχωρίζεται ποτέ και για κανέναν λόγο ενώ η Kylie, παρότι πάνω-κάτω τις ίδιες αγάπες έχει, θέλει να ελέγχει τι βάζει στο σώμα της οπότε δεν ξεχνάει και τα βιολογικά προϊόντα.

Τέλος, η Kourtney αξίζει ένα "μπράβο" από όλες μας, αν μη τι άλλο για την υπερπροσπάθεια που κάνει -είτε μας αρέσει η διατροφή της είτε όχι. Αυτό το κορίτσι, έχει πείσει τον εαυτό της ότι έχει αλλεργία στη γλουτένη και στα γαλακτοκομικά προϊόντα και τρέφεται μόνο με βιολογικά. Ναι, η μεγαλύτερη από τις αδελφές δεν ξεφεύγει ούτε τόσο δα από το πρόγραμμά της και αυτό προκαλεί άγχος στην Khloé μιας και δεν θέλει με τίποτα να δει η Kourt τι κρύβεται στα δικά της ντουλάπια κουζίνας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.