CELEBRITIES

Η εμφάνιση της Chloe Grace Moretz μετά το χωρισμό είναι ένα μεγάλο δίδαγμα


5 Σεπτεμβρίου 2016

Το γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα πως το αγαπημένο μας teen ζευγάρι, Brooklyn Beckham και Chloe Grace Moretz, χώρισαν, και η αλήθεια είναι πως μία στενοχώρια, έναν κόμπο στο στομάχι τον νιώσαμε να σφίγγει.

Ωστόσο, η τελευταία εμφάνιση τη Chloe μας έκανε να αισθανθούμε καλύτερα - όχι για εμάς, αλλά για εκείνη - αφού εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Deauville American Film Festival στη Γαλλία και ήταν μία κούκλα. Φορούσε ένα υπέροχο floral Erdem φόρεμα και μοίραζε αστραφτερά χαμόγελα στους φωτογραφικούς φακούς και στο κοινό.

H Moretz τιμήθηκε επίσης με το Young Hollywood Award και κατά τη διάρκεια της ομιλίας της μίλησε για τους ηθοποιούς που είχαν τιμηθεί με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν, ανάμεσά του η Julianne Moore και ο Denzel Washington. "Οι άνθρωποι που τιμήθηκαν με αυτό το βραβείο τα προηγούμενα χρόνια έχουν πετύχει αξιοθαύμαστα πράγματα στην καριέρα τους, οπότε σίγουρα νιώθω το βάρος αυτού του βραβείου".

Και η ζωή συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.