CELEBRITIES

Ο άντρας πίσω από την κατάρρευση της Selena Gomez είναι (πολύ) γνωστός


19 Οκτωβρίου 2016

Μάλλον πρέπει να πάρουμε απόφαση πια ότι η σχέση της Selena Gomez με τον Justin Bieber δεν πρόκειται να πάψει να μας απασχολεί σύντομα.

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της νεαρής ερμηνεύτριας, η οποία σύμφωνα με τις φήμες περνάει αυτές τις μέρες απομονωμένη σε κλινική λόγω συναισθηματικού meltdown, οι ψίθυροι στο Hollywood κάνουν λόγο για ένα πολύ (πάρα πολύ) διάσημο κύριο ο οποίος ευθύνεται για αυτό.

Ναι, ο Justin λέγεται πως είναι ο «ηθικός αυτουργός» της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η πρώην κοπέλα του, τόσο λόγω της on/off σχέσης τους και των φωτογραφιών που εκείνος ανέβαζε με τη Sofia Richie, τόσο επειδή δεν την άφηνε σε ησυχία με αποτέλεσμα η Selena να αλλάξει αριθμό τηλεφώνου.

Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση αλλά, επειδή πρόκειται για ένα γλυκό κορίτσι και έναν όχι και τόσο συνειδητοποιημένο νεαρό άντρα, μάλλον θα πάρουμε το μέρος της πρώτης.

[gallery-707719]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.