CELEBRITIES

First Ladies of America: Ποιο beauty look προτιμούν;


TSVIGKOU

18 Νοεμβρίου 2016

20161103-zba-r01-682.jpg

Η νέα Πρώτη Κυρία της Αμερικής δε φοβάται το μακιγιάζ. ΗMelania Trump αγαπάει τα smokey eyes και τα προτιμάει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση. Όσο για τα χείλη της εκεί αρκείται σε ένα απαλό nude-pink.
Η Michelle Obama μας αρέσει πάντα, γιατί αντιπροσωπεύει το κομψό στιλ. Το ίδιο ισχύει και στο μακιγιάζ της, προτιμάει σχεδόν πάντα να τονίζει τις άνω ρίζες των βλεφάρων της με μαύρο eyeliner, ενώ τα χείλη της τα αφήνει σε neutral αποχρώσεις. Έχουμε διαπιστώσει ότι έχει αδυναμία στα glossy lips, το lip gloss δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα της.
Η Laura Bush είναι ίσως η πιο κλασσική Πρώτη Κυρία. Αποφεύγει το μακιγιάζ και προτιμάει να τονίζει-συνήθως με μολύβι-τα φρύδια της και να βάφει τα χείλη της, σε αποχρώσεις του κόκκινου.
Τέλος η Hillary Clinton και ως Πρώτη Κυρία αλλά και τώρα με την υποψηφιότητά της για τις εκλογές, έδειχνε προτίμηση στο flawless makeup look. Πάντα ενυδατωμένη και φυσική επιδερμίδα, τονισμένες βλεφαρίδες με μάσκαρα και χείλη σε ζωηρές αποχρώσεις.

[gallery-715769]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.