CELEBRITIES

O Marc Anthony μοιράζει φιλιά και τρελαίνει τους λατίνους


19 Νοεμβρίου 2016

20161118-zba-r01-397.jpg

Μετά το φιλί του Marc Anthony στην πρώην σύζυγό του, JLo στην τελετή απονομής των Latin Grammys, όταν το κοινό τους φώναζε ρυθμικά Beso (φιλί στα ισπανικά), οι φανς τους άρχισαν να παραληρούν στα social media. Ο αντίκτυπος ήταν τεράστιος, αφού για τους λατίνους, η Jen είναι η βασίλισσα και ο Marc ο βασιλιάς. 

O Marc Anthony έκανε τότε μια κίνηση ματ. Ο λογαριασμός του στο instagram, γέμισε με uploads με τον ίδιο να μοιράζει φιλιά σε γυναίκες και άντρες επιβάτες στο αεροπλάνο της επιστροφής στο πουέρτο ρίκο και hashtag ##ElBesoEffect. Με αυτόν τον τρόπο ο Marc ήθελε να ξεκαθαρίσει στο κοινό του ότι το φιλί του με την JLo, δε σήμαινε τίποτα το ιδιαίτερο, ήταν απλά ένα αδελφικό φιλί. Έτσι ξεκίνησε να φιλάει τους πάντες, άνδρες και γυναίκες. Τα σχόλια που πήρε ήταν ανάμεικτα. Πολλοί από τους -λατίνους θυμίζουμε- θαυμαστές του έπαθαν μεγάλο σοκ.

Δείτε το χαμό που έχει κάνει στο instagram του:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.