CELEBRITIES

Που έμενε ο Ashton Kutcher μετά το χωρισμό του με την Demi Moore;


21 Νοεμβρίου 2016

20161119-zaf-f84-038.jpg

“Πήγα στην Ευρώπη, η πτήση μου ήταν βραδινή και έφτασα μεσάνυχτα. Έφτασα στο Airbnb στις δύο τα μεσάνυχτα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μου είχε σερβιρισμένο φαγητό και ένα ποτήρι λευκό κρασί."

Μετά το χωρισμό του με την Demi Moore, ο Ashton δεν είχε που να μείνει και η ψυχολογία του δεν ήταν τόσο καλή. Έτσι επέλεξε να κλείσει ένα διαμέρισμα στο Airbnb, καθ'ότι και ο ίδιος νοικιάζει σπίτια του, μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Το διαμέρισμα που βρήκε και κυρίως ο ιδιοκτήτης, του προσέφερε την αγάπη που χρειαζόταν εκείνο το διάστημα. 

Ο Ashton Kutcher από το 2012 είναι μαζί με την ηθοποιό, Mila Kunis και αυτό το διάστημα αναμένουν το δεύτερο μωράκι τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε ότι το φύλο του μωρού είναι αγόρι. Ανέφερε επιπλέον ότι απολαμβάνει αυτό το διάστημα, μέχρι να γεννηθεί καθ'ότι το να έχεις δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι νεογέννητο σπίτι, δεν είναι και τόσο εύκολο.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.