CELEBRITIES

Κάθε άλλο παρά συμβολικά δεν είναι τα Χριστουγεννιάτικα δώρα της οικογένειας Kardashian


29 Δεκεμβρίου 2016

20151012-zaf-rx3-3247.jpg

Και αν θεωρείτε τα λεγόμενά μας υπερβολικά θα θέλαμε να σας κάνουμε μία μικρή παρουσίαση των δώρων, που κάθε άλλο παρά συμβολικά δεν είναι για να θυμούνται ο ένας τον άλλον.
Ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό

Το δώρο της Penelope και της North από την Kylie. Τι πιο λογικό από το να δώσεις σε μικρά κοριτσάκια lip gloss; Και φυσικά εννοούμε κούτα, όχι ένα τεμάχιο!

Σειρά έχει μία από τις πιο ακριβές τσάντες του κόσμου, του διάσημου σε όλους οίκου μόδας, Hermes. Μη φανταστείτε ότι δεν έχει η οικογένεια, απλά ακόμα μία δε θα βλάψει κανέναν.

Συνεχίζουμε με μία ακόμη πανάκριβη τσάντα, αυτή τη φορά του οίκου Chanel στο μεγαλύτερο μέγεθος που μπορείτε να φανταστείτε. Φυσικά και ένα πορτραίτο για την Khloe γιατί μία τέτοια τσάντα μπορεί να είναι λίγο...

Και τώρα καθίστε στις θέσεις σας, πάρτε βαθιές ανάσες και δείτε τα αυτοκίνητα που αγόρασαν στη μαμά Kris Jenner τα κορίτσια της και στη γιαγιά τους.

Φυσικά δε λείπανε και τα κοσμήματα, τα διαμάντια και τα ανεκτίμητης αξίας ρολόγια για κάθε μέλος της οικογένειας αλλά και τους φίλους τους!

Απλά συμβολικά δωράκια για να ευχηθούν ο ένας στον άλλον "Χρόνια Πολλά" #not

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.