CELEBRITIES

Η απίστευτη κακογουστιά να αρπάζεις τον πρώην της φίλης σου


Χριστίνα Κατσαντώνη

29 Δεκεμβρίου 2016

20160110-zaf-rx3-3340b.jpg

Σε επίπεδο καριέρας, η Rihanna έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα, ενώ η Lopez έχει αποδείξει την επιτυχία και την απήχησή της σε βάθος χρόνου. Κι υπάρχει βέβαια ένας επιπλέον λόγος που τη θαυμάζω όσο κι οι δύο μεγαλώνουμε. Για τις γυναίκες που έχουμε περάσει ηλικίες όπως τα 40, η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών Jlo είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ότι ο χρόνος δεν μπορεί να μας βλάψει, αν δεν το επιτρέψουμε.

Κι εδώ φτάνουμε στο “γιατί;”. Στο νέο λατρεμένο από τα tabloids “ερωτικό τρίο των Χριστουγέννων”, όπως έχει χαρακτηριστεί, δηλαδή στο ειδύλλιο της Lopez με τον Drake, πρώην της Rihanna το θέμα δεν είναι αν η Rihanna ζήλεψε και γι' αυτό σταμάτησε να ακολουθεί τη Jlo στα social media, αλλά... γιατί; Γιατί μια από τις πιο επιτυχημένες, διάσημες και γοητευτικές γυναίκες του κόσμου να κάνει κάτι τόσο κακόγουστο στα 47 της;

Η Jlo δεν έσπασε μόνο τον άγραφο αλλά ισχυρό κανόνα που υπαγορεύει ότι δεν παίρνουμε τα αγόρια των φίλων μας κι όσο μεγαλώνουμε τόσο περισσότερο εκτιμούμε αξίες όπως η γυναικεία φιλία κι η αλληλεγγύη μεταξύ μας. Η Rihanna και ο Drake είχαν μια σχέση -με συχνούς χωρισμούς- επτά χρόνων. Ο τελευταίος χωρισμός τους -τον Οκτώβριο- ήταν ακόμα πολύ νωπός για να μπορεί να χαρακτηριστεί οριστικός. Και τότε προέκυψε η φίλη Jennifer. Εκείνη που έλεγε πόσο θαυμάζει τη Rihanna, πόσο γλυκιά είναι και πόσο εκτιμά το γεγονός ότι είναι καλή φίλη.

Κι εδώ φτάνουμε στο κακόγουστο του πράγματος. Γιατί ναι, σε αυτό ακριβώς που σκέφτεστε, μπορεί και να συμφωνήσω. Καλή η αλληλεγγύη, καλή η γυναικεία φιλία ι εντάξει, μπορεί να μην ήταν και κολλητές η Lopez με τη Rihanna- αλλά τι γίνεται με τον έρωτα; Αν η Jlo απλώς ερωτεύτηκε με τρόπο μυθιστορηματικό -παράφορα και πέρα από τις δυνάμεις της- γιατί αμέσως να την (επι)κρίνουμε;

Η απάντηση προφανής. Ακριβώς γιατί εκείνη έδωσε το δικαίωμα, διαφημίζοντας την αρπαγή του πρώην, με τη δημοσίευση μιας απολύτως τρυφερής φωτογραφία -στην αγκαλιά του Drake- στα social media. Κι ενθαρρύνοντας έτσι το φιλοθεάμον κοινό ανά τον πλανήτη να στήσει ένα ατελείωτο γαϊτανάκι κουτσομπολιού για την καημένη τη Rihanna που είδε τη Jlo να της κλέβει το αγόρι. Δράματα που μας απασχολούν συνήθως γύρω στα 16 και δεν μας κολακεύουν καθόλου στα 47, ιδίως όταν τα διαφημίζουμε.

Αν ήταν ακατανίκητος έρωτας μπορούσε να παραμείνει κρυφός, τουλάχιστον μέχρι να ωριμάσει -το ειδύλλιο δεν μετρά ούτε δύο μήνες.

Αν το όλο σκηνικό είναι απλώς ένα διαφημιστικό κόλπο για την προβολή της νέας δουλειάς της Jlo και του Drake, με την παρατημένη Rihanna να χρησιμεύει ως ένας πικάντικος τόνος στο promo ή αν η Lopez ήθελε κάτι να αποδείξει (ότι μπορεί να “κλέψει” το αγόρι 30άρας ακόμα κι αν αυτή είναι η Rihanna;) τόσο το χειρότερο για εκείνη. Λυπάμαι Jlo, αλλά ain't your mama...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.