CELEBRITIES

Δείτε την Jennifer Lopez να φιλιέται με τον Drake και βγάλτε συμπέρασμα


31 Δεκεμβρίου 2016

abaca-492823-055.jpg

Ύστερα από το πρώτο σοκ λοιπόν βλέποντας την τόσο γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε με τους δυο τους η Λατίνα σταρ, καταλήξαμε προφανώς στο ότι είτε πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο για τη νέα τους συνεργασία είτε στο ότι έχουμε να κάνουμε με περίπτωση εσχάτης προδοσίας ως προς τη Rihanna.

 

 

A video posted by Karla (@slayitlikejlo) on

 

Επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λοιπόν, έρχονται μερικά νέα videos να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω. Τραβηγμένα μέσα από ένα πάρτι με θέμα "Winter Wonderland", τα videos που βλέπετε απεικονίζουν τους δύο καλλιτέχνες να χορεύουν αισθησιακά, να αγκαλιάζονται αλλά και να ανταλλάσσουν φιλιά, όλα αυτά μέσα σε έναν χώρο με πολύ κόσμο, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των γύρω.

 

 

A video posted by Karla (@slayitlikejlo) on


Πολλοί έσπευσαν και πάλι να κάνουν λόγο για γυρίσματα video clip του νέου κομματιού που ερμηνεύουν μαζί, άλλοι επιμένουν ότι πρόκειται για στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκε για τον πατέρα της Jennifer. Εντός ημερών λογικά θα λάμψει η αλήθεια. Πόσο θα γελάσουμε πάντως αν όλο αυτό είναι όντως ένα καλοστημένο promo για τη δουλειά τους.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.