CELEBRITIES

Οι D&G έντυσαν τη Melania Trump και βρήκαν τον μπελά τους


MMEINTANI

4 Ιανουαρίου 2017

20161231-mda-p77-441.jpg

Με τους περισσότερους Αμερικανούς σχεδιαστές λοιπόν να τάσσονται ενάντια στο soon to be Προεδρικό ζεύγος, η ανατροπή έγινε από την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα, από τους Ιταλούς Dolce & Gabbana.

Το μικρό μαύρο φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προκειμένου να γιορτάσει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο πριβέ club του συζύγου της στο Palm Beach, έφερε την υπογραφή του γνωστού σχεδιαστικού διδύμου, κάτι που τελικά τους γύρισε boomerang.

Η αποκορύφωση ήρθε όταν ο ένας εκ των δύο, ο Stefano Gabbana, ανέβασε φωτογραφία της Melania μέσα στην δημιουργία τους, ευχαριστώντας της δημόσια που τους επέλεξε – με καρδιές και όλα τα σχετικά.

 

 

Φυσικά οι αντιδράσεις του κόσμου δεν άργησαν να έρθουν, με πολλούς followers των D&G να κάνουν σχόλια όπως «Γιατί χαίρεστε που το ½ αυτού του απαίσιου ζεύγους φοράει ρούχα σας;» ή «Νόμιζα ότι είστε ένα brand που αντιπροσωπεύει την κομψότητα» ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που δήλωσαν πως πρόκειται να κάνουν unfollow και δεν θα αγοράσουν ποτέ ξανά Dolce & Gabbana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.