CELEBRITIES

Ποιος κοντινός άνθρωπος της Kim είναι ανάμεσα στους ύποπτους για τη ληστεία της


10 Ιανουαρίου 2017

abaca-446141-015.jpg

Η αστυνομία σε επίσημη δήλωσή της στα τοπικά μέσα ανέφερε ότι οι συγκεκριμένοι σοφέρ εργάζονται στην εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων που επιλέγει η οικογένεια Kardashian, σε κάθε επίσκεψή της στη Γαλλική πρωτεύουσα. 

Οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο οδηγός πέρασε πληροφορίες στη συμμορία, των οποίων τα άτομα κυμαίνονται σε ηλικίες από 23 έως 72 και έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές για άλλες ληστείες και εγκλήματα. Η αστυνομία έχει 96 ώρες για να αποφασίσει αν θα χρεώσει τη ληστεία στους συλληφθέντες.

Επιπλέον οι gangsters, σύμφωνα με το RTL, χρησιμοποιούσαν παρατσούκλια όπως "Omar le vieux" (Omar ο μεγαλύτερος) ή "Mimi la boule" (Mimi η μπάλα). Τα παρατσούκλια είναι γνωστά από gangster ταινίες της δεκαετίας του 50.

Η Kim προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς της μετά τη μεγάλη ληστεία που έγινε κατά τη διαμονή της στο Παρίσι, τον Οκτώβριο κατά την εβδομάδα μόδας, στην οποία της πήραν κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων δολλαρίων.

Μετά την εκμάθηση των συλλήψεων, ο Γάλλος δικηγόρος της Kim, Jean Veil χαρακτήρισε την είδηση ​​ως "μία μεγάλη ικανοποίηση".
'"Αυτές οι συλλήψεις είναι μια ευχάριστη έκπληξη, διότι μπορεί να είμαστε σε θέση να βρούμε τα κοσμήματα" είπε χαρακτηστικά στο Γαλλικό περιοδικό L'Express τη Δευτέρα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.