CELEBRITIES

Ο λόγος που όλοι θεωρούν πως η σχέση της Jennifer Lopez είναι απάτη


18 Ιανουαρίου 2017

Ο λόγος που όλοι θεωρούν πως η σχέση της Jennifer Lopez είναι απάτη

Όπως έγινε και από την αρχή αυτής της σχέσης, ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι πρόκειται απλά για ένα διαφημιστικό κόλπο προκειμένου να προωθήσουν και οι δυο τη δουλειά τους. Γιατί αν το σκεφτεί κανείς λογικά, πόσο φυσιολογικό είναι ο Drake να κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση on stage στην Rihanna και λίγους μόλις μήνες μετά να διαφημίζει το νέο του φλερτ με την JLo;

Oops...H Rihanna έκανε unfollow την JLo (update)

"Αυτή η σχέση είναι ψεύτικη, είναι απλά ένα κόλπο για να διαφημίσουν τη συνεργασία τους. Αν η Jennifer και ο Drake ήταν όντως μαζί, θα ήταν πολύ πιο διακριτικοί σχετικά με το θέμα". Πόσο μπορεί να συμφωνούμε με αυτό;
 

Το choker αξίας 100.000 δολλαρίων που χάρισε ο Drake στην Jennifer Lopez


Αυτή τη θεωρία μάλιστα έρχονται να την ενισχύσουν οι απόψεις ότι η Λατίνα σταρ τα κάνει αυτά ώστε να μένει στην εοικαιρότητα, αφού με τον Drake γνωρίζονταν ήδη από παλιά μιας και είναι δύο στενοί φίλοι της οικογένειας Kardashian.


Από την άλλη, πολλοί είναι και εκείνοι που υποστηρίζουν πως η σχέση τους είναι πέρα για πέρα αληθινή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ο Drake πάντα ένιωθε έλξη για τη Jennifer και το φλερτ δεν έλιψε ποτέ μεταξύ τους. Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που είπαν να το δουν σοβαρά”.

Πειράζει που εμείς πιστεύουμε περισσότερο την πρώτη εκδοχή;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.