CELEBRITIES

Πόσα χρήματα χαλάει ο Johnny Depp το μήνα;


1 Φεβρουαρίου 2017

abaca-548329-078.jpg

"O Depp ζει μια εξαιρετικά πολυδάπανη ζωή που κοστίζει πάνω από 2 εκατομμύρια δολλάρια το μήνα, και ο ίδιος φυσικά δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά, " αναφέρει ο δικηγόρος τους, Michael Kump, στα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου. "Ο Depp και μόνο ο Depp είναι πλήρως υπεύθυνος για οποιαδήποτε οικονομική αναταραχή βρίσκεται ο ίδιος σήμερα". 

Σύμφωνα με τα έγγραφα, το TMG ισχυρίζεται ότι ο Depp ξόδεψε 75 εκατομμύρια δολλάρια σε 14 κατοικίες, 18 εκατομμύρια για ένα yacht και περίπου 30.000 δολλάρια το μήνα, για την αγορά κρασιών. Επίσης ο ίδιος έχει ξοδέψει 3 εκατομμύρια δολλάρια σε διακοπές του στο Aspen, στο Colorado. Τέλος, υπολογίζεται ότι περίπου 200.000 δολλάρια ξοδεύονται το μήνα για ιδιωτικά αεροπλάνα, 150.000 για την προσωπική του ασφάλεια και περίπου 300.000 δολλάρια για την πληρωμή των 40 ανθρώπων, που έχει ως προσωπικό.

Να αναφέρουμε επίσης ότι μετά το χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard ο ίδιος δώρισε εφτά εκατομμύρια δολλάρια στο νοσοκομείο για παιδιά, Children’s Hospital και στο American Civil Liberties Union. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.