CELEBRITIES

Ποια είναι η νέα καριέρα της Kendall Jenner;


7 Φεβρουαρίου 2017

15305893-1839195466327792-403132893192257536-n.jpg

Τη δουλειά της μπορείτε να τη δείτε στο εξώφυλλο του περιοδικού Love, όπου σε μία έρημο, στην Καλιφόρνια η Jenner φωτογράφισε ονειρεμένα πορτραίτα, που μας θυμίζουν κάτι από τη δεκαετία του 90. Το portfolio της το οποίο στιλιστικά το ανέλαβε ο Έλληνας στιλίστας και fashion editor, Panos Yiapanis, προσφέρει μια νατουραλιστική διάθεση και μέσα σε αυτό συναντάμε διάσημα πρόσωπα όπως Kaia Gerber, Hari Nef, και Sienna Miller. Η φωτογράφιζει περιλαμβάνει vintage μόδα μαζί με τα νέα κομμάτια από την collection των Vetements και μας δίνει μία μικρή γεύση από την επερχόμενη συλλογή του οίκου Burberry, για το Φεβρουάριο του 2017. 

Όλα αυτά τα χρόνια η Kendall, μέσα από τα social media και ιδιαίτερα από το λογαριασμό της στο instagram, μας έχει αποδείξει ότι έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη φωτογραφία και μάλιστα διαθέτει ταλέντο στο συγκεκριμένο τομέα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το project που έτρεξε η ίδια, στο οποίο ανακάλυψε μέσα από συγκεκριμένα hashtags την επόμενη γενιά των insta-girls. Μέσα στους νικητές ήταν η καλλιτέχνιδα, Belle Smith, η ατίθαση Αριζόνα έφηβη Mia Autumn Grace και η blogger και ακτιβίστρια περιβάλλοντος Joyjah Estrada.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.