CELEBRITIES

Γιατί η Kendall Jenner αποφεύγει την οικογένειά της κατά τη διάρκεια του Fashion Week;


Αφροδίτη Σακκά

17 Φεβρουαρίου 2017

kendall1.jpg

Απ’ ότι φαίνεται, τους ‘μπλοκάρει’ τελείως. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εμφάνισης στο The Tonight Show με παρουσιαστή τον Jimmy Fallon, η Kendall αποκάλυψε πως αποφεύγει να κοιτάει την οικογένειά της όταν βρίσκεται πάνω στην πασαρέλα. Πράγμα που βγάζει νόημα, όπως και να το κάνουμε.

“Είπα στον εαυτό μου από το πρώτο μου show, δεν κοιτάω το κοινό ποτέ, κανέναν. Αν το κάνω θα με επηρεάσει πολύ αρνητικά.

Η Kylie μερικές φορές, αν είναι σε κάποιο show, εκείνη και η μαμά μου, μπορώ να τις ακούσω να τσιρίζουν,” είπε η Kendall. Κάτι το οποίο μπορείτε να ακούσετε και μόνες σας στο παρακάτω Snapchat.

“Μερικές φορές θα χαμογελάσω ελάχιστα γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ, αλλά ποτέ δεν κοιτάω. Δεν μπορώ να τις κοιτάξω με τίποτα.”

Ανεξάρτητα με την παρουσία της οικογένειάς της, είναι ξεκάθαρο πως η Kendall είναι ιδιαίτερα άνετη πάνω στην πασαρέλα, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε η ίδια λέγοντας πως δεν νιώθει καθόλου άγχος πλέον.

“Στην πραγματικότητα, εξαρτάται από την κατάσταση, δηλαδή αν φοράω ένα πολύ μακρύ φόρεμα με τεράστια τακούνια τότε προφανώς αγχώνομαι λίγο”, είπε. “Είσαι λίγο “Θεέ μου, θα πέσω”.. Αλλά έχω γίνει πραγματικά πολύ, πολύ πιο άνετη”.

Δείτε ολόκληρη την συζήτηση της Kendall με τον Jimmy Fallon, στο παρακάτω video.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.