CELEBRITIES

H Ellen DeGeneres ρώτησε τη Jennifer Lopez αυτό που θα τη ρωτούσαμε κι εμείς


Αφροδίτη Σακκά

21 Φεβρουαρίου 2017

je1187.jpg

H DeGeneres ωστόσο συνέχισε να σκαλίζει το θέμα, δείχνοντας φωτογραφίες της Lopez και του Drake να αγκαλιάζονται. “Κάνω παρέα με πολλούς φίλους και ποτέ δεν κάνουμε τέτοια παρέα,” είπε η παρουσιάστρια αστειευόμενη.

Η Lopez απέφυγε να απαντήσει και αναφέρθηκε ξανά στο τραγούδι για το οποίο συνεργάστηκαν. Βέβαια, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση μεταφέρθηκε στο θέμα της ηλικίας, αφού η Lopez (47) είναι 17 χρόνια μεγαλύτερη του Drake (30) και το κατά πόσο η τραγουδίστρια βγαίνει μόνο με νεότερους άνδρες. Πράγμα που την έκανε να αντιδράσει αμέσως.

“Okay, πρώτα απ’ όλα: Σταματήστε. Δεν βγαίνω με νεότερους άνδρες. Δεν είναι ότι πρέπει να είσαι νεότερος, δεν έχει να κάνει με αυτό. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Έχει να κάνει με το ποιοι είναι. Δεν έχει καθόλου να κάνει με την ηλικία. ..Έχει να κάνει με το αν βρίσκω ή όχι ελκυστικό κάποιον –ελκυστικό ως προς το πνεύμα, την ψυχή, την ενέργειά του.”

H DeGeneres εκεί συμπλήρωσε “Ναι, το σώμα του, οτιδήποτε” και η Lopez συμφώνησε αμέσως. Δείτε το κομμάτι της συνέντευξης παρακάτω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.