CELEBRITIES

O λόγος που η Jenna Dewan-Tatum κρατάει αυτό το φόρεμα από τα Oscars του 2013 θα σας συγκινήσει


Αφροδίτη Σακκά

24 Φεβρουαρίου 2017

jenna1.jpg

Είναι εύκολο να ξεχάσουμε πως μερικές φορές τα υπέροχα αυτά κομμάτια έχουν σημασία γι’ αυτούς που τα φορούν, είτε οι λόγοι είναι πολιτικοί, είτε επαγγελματικοί, είτε προσωπικοί. Έτσι είναι και με την μαύρη τουαλέτα Rachel Roy της Jenna Dewan-Tatum, που φόρεσε στα Oscars το 2013.

Ήταν η πρώτη της εμφάνιση σε show από την ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με το πρώτο της παιδί με τον Channing Tatum (Η κόρη τους, Everly, είναι τώρα 3 χρονών). Οπότε, το κομμάτι που φόρεσε εκείνο το βράδυ φυσικά είχε τεράστια σημασία για εκείνη –και το έχει κρατήσει, φυσικά.

“Στην πραγματικότητα κράτησα το φόρεμα που φόρεσα στο red carpet των Oscars του 2003 [όταν ήμουν έγκυος],” είπε η Jenna στο InStyle. Αλλά δεν κάθεται απλά στην ντουλάπα της να μαζεύει σκόνη: Σκοπεύει να το δώσει στην Everly μια μέρα. “Νομίζω πως είναι τέλειο, πως δεν είχε γεννηθεί ακόμα αλλά πήγε στα Oscars,” συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Και εκεί που νομίζαμε πως δεν γίνεται άλλο συναίσθημα..

Η Dewan-Tatum έχει ακόμα το νυφικό της και κάποια κοσμήματα που κρατάει για να δώσει στην Everly όταν μεγαλώσει. Μάλιστα, η μικρή Everly εκφράζει τον θαυμασμό της (ή αδιαφορεί) για τις στιλιστικές επιλογές της μαμάς της, με το τελευταίο της αγαπημένο, την τουαλέτα που φόρεσε η Jenna στα Golden Globes του 2016 –ίσως επειδή έμοιαζε λίγο με την Elsa του Frozen;

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.