CELEBRITIES

Κι άλλη γκάφα στα Oscars: Πέθαναν παραγωγό πριν την ώρα της


27 Φεβρουαρίου 2017

in-mem-large-trans-nvbqzqnjv4bqqctsui9vmp6xdmpmhvk6amozqkehhl8-zkz6ipeda24.jpg

Ποιος φταίει για το επικό Οσκαρικό λάθος που θα θυμόμαστε για χρόνια

Μερικοί θεατές παρατήρησαν αμέσως το μπέρδεμα. «Αυτό έγινε στο αφιέρωμα In Memoriam στα # Oscars2017. Αλλά αυτή είναι η ζωντανή Αυστραλιανή παραγωγός ταινιών Jan Chapman;" έγραψε κάποιος στο twitter.

Ένας δεύτερος πρόσθεσε: "Oops. Μήπως στα #Oscars δείξανε τη ζωντανή Jan Chapman στο θέση της costume designer, Janet Patterson στο Ιn Memoriam;"

Η ίδια η Chapman απάντησε για το λάθος μέσω email, στο Variety. "Καταρακώθηκα με τη χρήση της εικόνας μου στη θέση της φίλης μου και συνεργάτιδάς μου, Janet Patterson. Είχα ζητήσει από τους ατζέντηδές της να προσέξουν πολύ και να ελέγξουν ποια φωτογραφία της θα χρησιμοποιηθεί. Μου απάντησαν ότι η Ακαδημία τους είπε πως τα έχει όλα υπό έλεγχο και δεν χρειάζεται. Είναι τρομερά απογοητευτικό, ήταν τόσο όμορφη η Janet και κανείς δεν κατάλαβε το λάθος. Είμαι ζωντανή, είμαι καλά και συνεχίζω να δουλεύω"

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.