CELEBRITIES

Πώς φτιάχτηκε το iconic φόρεμα της Emma Watson απ’ το Beauty and The Beast


Αφροδίτη Σακκά

16 Μαρτίου 2017

emmawatson1.jpg

Στην επερχόμενη ταινία της Disney, η Emma Watson παίρνει τον ρόλο της Belle και η βραβευμένη με Oscar σχεδιάστρια κοστουμιών, Jacqueline Durran, ανέλαβε να αναδημιουργήσει το animated φόρεμα από την διάσημη σκηνή χορού στην ταινία και μιλάει στο E! Για την εμπειρία.

“Καταλήξαμε να σχεδιάσουμε ένα απλό φόρεμα, γιατί το πιο σημαντικό ήταν η κίνηση του φορέματος. Ήταν μία πολύ απαλή δομή φτιαγμένη από μέτρα και μέτρα μεταξωτής οργάντζας βαμμένα κίτρινα και κομμένα σε κυκλικά σχήματα, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στην κίνηση,” δήλωσε η σχεδιάστρια. “Για τη Belle, τα κρύσταλλα [Swarovski] ήταν κομμάτι της τελευταίας πινελιάς της Garderobe, της ντουλάπας που μιλάει, στην κίτρινη τουαλέτα και όταν προστέθηκαν στο χρυσό print του φορέματος παρείχαν την τελευταία μαγική λάμψη.”

Xρειάστηκαν 18 εβδομάδες προετοιμασίας από την ομάδα της Durran πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και 12.000 ώρες για την δημιουργία της τελικής τουαλέτας. Το φόρεμα έχει 2.160 κρυστάλλους και περίπου 55 μέτρα οργάντζας.

Gallery: Δείτε παρακάτω σκηνές της Emma Watson από το Beauty and The Beast.

[gallery-713083]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.