CELEBRITIES

Αυτή η γυναίκα ντύνεται ολόιδια με την Kate Middleton. Αλλά πολύ πιο φθηνά


Αφροδίτη Σακκά

7 Απριλίου 2017

katemiddleton.jpg

Διαβάστε εδώ: Όλα όσα ξέρουμε για το γάμο της Pippa Middleton

Βέβαια, δεν είναι μόνο προϊόντα και αριθμοί, η επιρροή της Kate φαίνεται και στα social media. Να, για παράδειγμα, η Kate Urbanksa. Κάτοικος του Berkshire της Αγγλίας, η 29χρονη αισθητικός έχει γίνει ιδιαίτερα διάσημη με το να αναδημιουργεί τα looks της δούκισσας και να τα ανεβάζει στο Instagram. "Λατρεύω την Kate Middleton και το στιλ της -τα looks της είναι σεμνά, διαχρονικά και τόσο διαφορετικά σε σύγκριση με τις celebrities αυτή τη στιγμή," εξήγησε στη Daily Mail.

Kαι το καλύτερο απ' όλα; Το κάνει με πραγματικά χαμηλό κόστος. Η Urbanksa ψάχνει συνεχώς στο eBay και επίσης έχει μία μοδίστρα για να αναδημιουργεί τα looks της αγαπημένης της πριγκίπισσας. "Δεν έχει σημασία αν είμαι στο λεωφορείο ή αν περιμένω στην ουρά για κάτι, όποτε έχω λίγο ελεύθερο χρόνο, τσεκάρω διαφορετικά sites."

Η Daily Mail, αναφέρει πως η Urbanksa αναδημιούργησε το φόρεμα της Kate από το σχεδιαστή Naeem Khan, αξίας 3.000 λιρών .. με 30 λίρες.

"Αντί να αγοράζω τις αντιγραφές στις μεγάλες αλυσίδες μαγαζιών, προτιμώ να αγοράσω το ίδιο ακριβώς outfit που φόρεσε η πριγκίπισσα, οπότε ψάχνω συνέχεια για ευκαιρίες. Κοιτάζω το eBay και διάφορες δημοπρασίες καθημερινά έτσι ώστε να αποκτήσω τα ίδια κομμάτια που φόρεσε η Kate Middleton, χωρίς την το ακριβό καρτελάκι της τιμής."

Δείτε στη gallery παρακάτω μερικά από τα looks της Kate Middleton που αναδημιούργησε η Kate Urbanksa.

[gallery-716567]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.