CELEBRITIES

Δείτε τα σχόλια που προκάλεσε το πανάκριβο παλτό της Melania Trump


28 Μαΐου 2017

20170526-zaf-r103-052.jpg

Το συγκεκριμένο παλτό είχε 3D υφασμάτινα, πολύχρωμα λουλούδια και η Melania το φορούσε ριχτό στους ώμους της, παρά τον ήλιο που ήταν λαμπερός. Όπως γίνεται αντιληπτό μετά από αυτή την εμφάνιση το συγκεκριμένο πανωφόρι έγινε ανάρπαστο.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επιλέγει ρούχα του ιταλικού οίκου μόδας Dolce & Gabbana, αφού σε πολλές εμφανίσεις της στο πλευρό του Donald Trumb έχει τιμήσει τους σχεδιαστές. Εν τούτοις το συγκεκριμένο είναι και το ακριβότερο όλων μέχρι στιγμής, αφού κοστίζει περίπου 51.000 δολάρια, όσο δηλαδή το μέσο εισόδημα μιας οικογένειας Αμερικανών. Ενώ το ετήσιο εισόδημα στην Σικελία, όπου έκανε την εμφάνιση της η Melania, είναι πολύ χαμηλότερο. Αυτός ήταν και ο λόγος που εκτός από το θαυμασμό, το ανθοστόλιστο παλτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ. Με το twitter να πιάνει φωτιά. Δείτε μερικά από τα σχόλια.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την εξέλιξη της Melania Trump από πρώην μοντέλο σε πρώτη κυρία των ΗΠΑ

[gallery-476738]

[gallery-716145]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.