CELEBRITIES

O λόγος που η Nicole Kidman ένιωσε ταπεινωμένη στο Big Little Lies


Αφροδίτη Σακκά

8 Ιουνίου 2017

nicolekidman.jpg

Διαβάστε εδώ: Είναι αυτό το μυστικό επιτυχίας του γάμου της Nicole Kidman;

"Θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένη στο τελευταίο επεισόδιο, με τα εσώρουχά μου, να με έχουν απλά πετάξει κάτω. Είμαι απλά ξαπλωμένη στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ," είπε η Kidman. Η ηθοποιός ένιωσε ευάλωτη και εκτεθειμένη και αφού γύρισε στο σπίτι της, ξέσπασε την ενέργεια αυτή με έναν αρκετά απρόσμενο τρόπο.

"Ένιωσα απλά εντελώς ταπεινωμένη και κατεστραμένη. Και θυμωμένη μέσα μου. Πήγα στο σπίτι και έριξα μία πέτρα σε μία γυάλινη πόρτα."

Η Reese Witherspoon, που βρισκόταν επίσης στη συζήτηση, θυμάται τη στιγμή που την πήρε τηλέφωνο η Kidman.

"Μέναμε σε ένα ξενοδοχείο και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει 'Μόλις έκανα το πιο τρελό πράγμα.' Γύρισε σπίτι μετά τη δουλειά και είχε κάνει μία από αυτές τις απαίσιες σκηνές και λέει, 'Δεν μπορούσα να μπω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, οπότε έριξα μία πέτρα στο παράθυρο,'" είπε η Witherspoon.

H Kidman, πρόσθεσε: "Προφανώς κρατούσα όλη αυτή την οργή και τι είχε συμβεί."

Το κοινό που παρακολουθεί μπορεί να νομίζει πως οι σκληρές σκηνές που γυρίζονται, μένουν στο set ή πίσω απ' την κάμερα, ότι όταν ο σκηνοθέτης φωνάζει "Cut!" όλα επιστρέφουν στο φυσιολογικό. Αλλά αυτό δε συμβαίνει πάντα.

"Δεν είμαστε μηχανές, και περιμένουν να πατήσουμε on και off, και μερικές φορές αυτό είναι η πιο εξωφρενική πτυχή αυτού που κάνουμε," εξήγησε η Witherspoon.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Nicole Kidman στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου στις Κάννες

[gallery-716918]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.