CELEBRITIES

Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι καλλιτέχνες του 2017;


Αφροδίτη Σακκά

13 Ιουνίου 2017

beyonce47301.jpg

Διαβάστε εδώ: Οι celebrities που έλαβαν προειδοποιήσεις από την κυβέρνηση για τα Instagram τους

Την περσινή χρονιά, η Taylor Swift κατέκτησε την κορυφή ως η πιο ακριβοπληρωμένη καλλιτέχνιδα για το 2016, με το ποσό των 170 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, φέτος έπεσε κατακόρυφα στο No.49, με εισόδημα γύρω στα 44 εκ. για το 2017 -μείωση κατά 74% περίπου.

Αυτή τη χρονιά, ο Sean "Diddy" Combs βρίσκεται στη θέση No.1, ακριβώς πάνω από τη Beyonce. O rapper και businessman οφείλει το ποσό των 130 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bad Boy Family Reunion Tour, μία συνεργασία με γνωστή μάρκα vodka, αλλά και στην πώληση του 1/3 της σειράς ρούχων Sean John (που υπολογίζεται στα 70 εκ. δολάρια).

Η Queen B ήρθε δεύτερη στη λίστα, με 105 εκ. δολάρια, τα οποία της εξασφάλισαν το Formation World Tour και η κυκλοφορία του άλμπουμ, Lemonade.

Στη λίστα επέστρεψε η συγγραφέας του Harry Potter, J.K Rowling, με 95 εκ. και ακριβώς από κάτω, ο Drake, με 94 εκ. Επίσης, ο The Weeknd μπήκε για πρώτη φορά στο Top 10 της λίστας, συγκεκριμένα στο No.6, με 93 εκ. δολάρια.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις celebrities που θα σας πείσουν να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας

[gallery-716655]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.