CELEBRITIES

Τόσο κοστίζει να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας


Αφροδίτη Σακκά

25 Ιουνίου 2017

abaca-596815-036.jpg

Διαβάστε εδώ: Τι φόρεσε η Kate Middleton στο Royal Ascot

Ο 66χρονος πατέρας του William και του Harry -και παππούς των πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte- χρηματοδοτεί την επίσημη ζωή του χάρη σε ένα τεράστια περιουσία που δόθηκε στον διάδοχο του θρόνου για χρηματοδότηση. Το εισόδημα αυτό φτάνει περίπου τις 24.5 εκατομμύρια λίρες και μία μερίδα αυτών περνάει στα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως εκείνος αποφασίσει.

"Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε πόσα από αυτά διατίθενται στον καθένα τους," είπε η πηγή του παλατιού στο People, συμπληρώνοντας πως δεν μπορούν να προσδιορίσουν ούτε συγκεκριμένο κόστος για πράγματα σαν τη γκαρνταρόμπα της Kate Middleton, όπως είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό που μπορούν να πουν με σιγουριά είναι πως τα 3.6 εκ. δεν χρησιμοποιήθηκαν για τις ανακαινίσεις στο σπίτι του William και της Kate, αφού ήταν δώρο από την ίδια τη βασίλισσα Elizabeth II, ούτε για τα προσωπικά αντικείμενα του ζευγαριού. Και ενώ τα περισσότερα ταξίδια τους ήταν καλυμμένα χρηματικά από τις χώρες τις οποίες επισκέφθηκαν, μπορούμε να πούμε πως ο μέλλοντας βασιλιάς προσέχει αρκετά τους γιους και τη νύφη του.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kate Middleton φόρεσε το χρώμα της χρονιάς

[gallery-717066]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.