CELEBRITIES

H Cara Delevingne μιλάει για τη σεξουαλικότητά της


30 Ιουνίου 2017

cara-delevingne.jpg

"Πολλοί φίλοι που έχω και είναι straight σκέφτονται λιγάκι παλιακά", είπε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Glamour. "Είναι του τύπου "οπότε είσαι gay, σωστά; Δεν το καταλαβαίνουν. Αν πω ότι μου αρέσει ένας άντρας, μου απαντούν "μα είσαι gay". Όλος αυτός ο τρόπος σκέψης είναι χαζός. Φανταστείτε να παντρευτώ άντρα. Οι άνθρωποι θα λένε ότι λέω ψέμματα. Είναι τόσο λάθος αυτό". 

Η Delevingne παραδέχθηκε για πρώτη φορά τη σεξουαλικότητά της στην ηλικία των 22 και πρόσφατα έβγαινε με τη μουσικό Annie Clark. Σε rap battle με τους James Corden και Dave Franco, αστειεύτηκε λέγοντας, "έχω πάει με πιο καυτά κορίτσια απ' όσα έχετε πάει και οι δύο μαζί".

Παρόλο βέβαια που είναι τόσο ανοιχτή σε αυτό το θέμα, καταλαβαίνει ότι έχει μία ευθύνη απέναντι στους 40 εκατ. followers της στο instagram. Και κυρίως στα νέα παιδιά. 

"Ξέρω 13χρονα και 15χρονα κορίτσια που είναι του τύπου "Δεν ξέρ αν μου αρέσουν τα αγόρια ή τα κορίτσια ακόμα. Δεν έχω αποφασίσει. Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον μιλάμε για τη σεξουαλικότητα πιο ανοιχτά και εύκολα". 

Μα δεν τα λέει ωραία; 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.