CELEBRITIES

Νεκρός βρέθηκε ο τραγουδιστής των Linkin Park


21 Ιουλίου 2017

linkin-park.jpg

Τα τραγικά νέα έκαναν μέσα σε λίγες ώρες το γύρο του κόσμου και ήδη φίλοι και θαυμαστές δηλώνουν τα συλληπητήριά τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσά τους και ο Jimmy Kimmel, ο οποίος είχε γνωρίσει τον Bennington και έγραψε πόσο πραγματικά καλός άνθρωπος ήταν: "Ο Chester ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχουν έρθει στην εκπομπή μου. Η καρδιά μου βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του και στους φίλους τους. Θα μας λείψεις τρομερά".

Σε παλιότερές του συνεντεύξεις, ο τραγουδιστής είχε μιλήσει για τη μάχη του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ακόμα δεν έχει γίνει λόγος αν κάτι από τα δύο βρέθηκαν στο σπίτι του.

Μαζί με τη γυναίκα του, Talinda Bennington, είχαν ένα γιο και δύο δίδυμα κορίτσια, ενώ ο ίδιος είχε ακόμα τρία παιδιά από προηγούμενές του σχέσεις.

Η αυτοκτονία έγινε ανήμερα των 53ων γενεθλίων του Chris Cornell, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο στενούς του φίλους και ο οποίος αυτοκτόνησε κι εκείνος δύο μήνες πριν, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Detroit. O Chester ήταν νονός ενός από τα παιδιά του Cornell, ενώ ήταν και αυτός που είχε τραγουδήσει το "Hallelujah" του Leonard Cohen στην κηδεία του Cornell.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.