CELEBRITIES

Ο γλυκός λόγος που η πριγκίπισσα Diana φορούσε δύο ρολόγια


Αφροδίτη Σακκά

20 Αυγούστου 2017

diana.jpg

Διαβάστε εδώ: Οι πρίγκιπες Harry και William μετανιώνουν εκείνο το γρήγορο τελευταίο τηλεφώνημα με τη μητέρα τους

Για παράδειγμα, στον γάμο της με τον πρίγκιπα Charles, η Diana δεν φόρεσε μία από τις πασίγνωστες τιάρες της βασίλισσας, αλλά μία που είχε φορέσει η αδερφή της στον γάμο της. Όταν γέννησε τον πρίγκιπα William, ο πρίγκιπας Charles της έκανε δώρο ένα περιδαίρεο με χαραγμένο το όνομα του William και το οποίο η Diana δεν έβγαλε από πάνω της για χρόνια.

Γι' αυτό δεν μας προκάλεσε τεράστια έκπληξη όταν μάθαμε πως ο λόγος που η Lady Diana Spencer φωτογραφήθηκε να φοράει δύο ρολόγια σε ένα ματς πόλο, ήταν με σκοπό να κάνει μία ακόμη συναισθηματική αναφορά στον τότε αρραβωνιαστικό της ακόμα, πρίγκιπα Charles.

Σύμφωνα με το Marie Claire, το ένα ρολόι ήταν το δικό της και το άλλο, ελαφρώς μεγαλύτερο, ήταν του πρίγκιπα Charles. H Diana φόρεσε τα δύο ρολόγια με σκοπό να δείξει την αγάπη της για τον Charles και να του ευχηθεί καλή τύχη στο ματς. Δεν είναι πολύ γλυκό;

Μάλιστα, η Kate Middleton φαίνεται πως τρέφει εξίσου την ίδια αγάπη για τα δώρα με σημασία, αφού εκτός από το δαχτυλίδι των αρρζβώνων της, που ήταν φυσικά της Diana, η Kate έχει φωτογραφηθεί να φοράει ένα περιδαίρεο με χαραγμένο το όνομα του μικρού πρίγκιπα George, δώρο της αδερφής της, Pippa Middleton.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς η πριγκίπισσα Diana ανέδειξε το natural make-up look

[gallery-716477]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.