CELEBRITIES

Πώς πήγαν πρώτη μέρα στο σχολείο τα royal δίδυμα της Δανίας;


Αφροδίτη Σακκά

28 Αυγούστου 2017

denmark.jpg

Διαβάστε εδώ: Η κομψή εμφάνιση της βασιλικής οικογένεια της Ισπανίας

Ντυμένοι με τις καλακαιρινές στολές τους και εξοπλισμένοι με σακίδιά τους, τα 6χρονα δίδυμα, μαζί με τους γονείς τους πριγκίπισσα Mary και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Frederik πόζαραν έξω από το σπίτι τους στο Amalienborg Palace. Ενώ οι μικροί royals έδειχναν φανερά ενθουσιασμένοι, το άγχος της πρώτης ημέρας ήταν εμφανές στις φωτογραφίες.

[gallery-717356]

H βασιλική οικογένεια της Δανίας επιβεβαίωσε πως τα δίδυμα θα ξεκινήσουν στο Grade 0 στο Tranegård School που βρίσκεται στα προάστια της Δανέζικης πρωτεύουσας. Μπορεί το περιβάλλον να είναι αρκετά ξένο για τα μικρά, αλλά θα έχουν δύο γνώριμα πρόσωπα που θα τους προσφέρουν τη φροντίδα που χρειάζονται τις πρώτες εβδομάδες. Τα μεγαλύτερα αδέρφια τους, πρίγκιπας Christian και πριγκίπισσα Isabella, πάνε στο ίδιο σχολείο, αν και τα δίδυμα θα πρέπει να συνηθίσουν να περνούν χρόνο χωριστά.

Σύμφωνα με το Royal Central, η πριγκίπισσα Mary είπε στα media πως τα παιδιά της τα βρίσκονται σε διαφορετικές τάξεις, με τον πρίγκιπα Frederik να συμπληρώνει "Είναι οι καλύτεροι φίλοι και θα βλέπονται στα διαλείμματα. Αλλά σκεφτήκαμε πως θα έπρεπε να έχουν νέες παρέες."

Η πρώτη ημέρα του πρίγκιπα Vincent και της πριγκίπισσας Josephine, έλαβε χώρα μόλις μερικές εβδομάδες από την ημέρα που ο πρίγκιπας George της Βρετανίας θα ξεκινήσει την εκπαίδευσή του. Τον Μάρτιο, το Kensington Palace ανακοίνωσε πως ο μικρός πρίγκιπας θα πάει στο Thoma's, ένα μεικτό σχολείο στο Battersea, από το Σεπτέμβριο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kate Middleton φόρεσε το χρώμα που θα κυριαρχήσει τη νέα σεζόν

[gallery-717237]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.