CELEBRITIES

Ποιος τρέχει την Ivanka Trump στα δικαστήρια;


Αφροδίτη Σακκά

25 Σεπτεμβρίου 2017

ivanka.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Ivanka Trump υπερασπίζεται τον πατέρα της και σηκώνει θύελλες αντιδράσεων

Το 2016, ο οίκος Aquazzura επισήμανε τις ομοιότητες μεταξύ των δύο παπουτσιών στο Instagram, γράφοντας: "Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα στη βιομηχανία της μόδας είναι όταν κάποιος κλέβει τόσο εμφανώς την πνευματική ιδιοκτησία των designs σου και δεν τον νοιάζει. Θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα. Ντροπή σου @ivankatrump! H απομίμηση δεν είναι η πιο ειλικρινής μορφή κολακείας." Η φωτογραφία δείχνει μία κόκκινη εκδοχή των παπουτσιών Aquazzura αξίας 785 δολαρίων, δίπλα από την φωτογραφία του ζευγαριού της Trump σε μπεζ απόχωση, αξίας 65 δολαρίων.

Λίγο αργότερα, ο οίκος Aquazzura εξέδωσε παύση και απόσυρση στο brand της Trump, ζητώντας από την εταιρεία όχι μόνο να απομακρύνει την απομίμηση του παπουτσιού από το internet, αλλά "να σταματήσει να διαφημίζει το παπούτσι, να καταστρέψει όσα ζευγάρια υπάρχουν ακόμα, να αποκαλύψει τον κατασκευαστή τους, να παραδώσει τα έσοδα των αγορών του συγκεκριμένου παπουτσιού και να συμφωνήσει εγγράφως υπό τον όρκο να μην προσφέρει καμία αντιγραφή παπουτσιού ποτέ ξανά." Δόθηκε το χρονικό περιθώριο μίας εβδομάδας στην εταιρεία για να πραγματοποιήσει τα παραπάνω αιτήματα, κάτι το οποίο δεν έκανε και έτσι ορίστηκε η ημερομηνία δικαστηρίου για τις 18 Μαρτίου. Απ' ότι φαίνεται, όμως, η Trump δεν είναι καθόλου διατεθημένη να πάρει μέρος σε όλο αυτό.

Σύμφωνα με το Business of Fashion, η Trump θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένη να καταθέσει αφού δεν είχε ανάμειξη στη διαδικασία σχεδιασμού του ή της πώλησης του συγκεκριμένου παπουτσιού. Ο/Η δικαστής που υποβλέπει την υπόθεση, βέβαια, δε συμφωνεί. "Υποστηρίζεται πως έχει προσωπική συμμετοχή στα επίδικα γεγονότα σε αυτή την αγωγή," ήταν το συμπέρασμα, όπως αναφέρει το BoF. "Δεν μπορεί να αποφύγει την εναπόθεση σε αυτό το θέμα."

 

Gallery: Δείτε εδώ τον λόγο που η Ivanka Trump αλλάζει το χρώμα των ματιών της ανάλογα με τη περίσταση

[gallery-716602]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.