CELEBRITIES

To sexy μήνυμα του Alex Rodriguez που "έριξε" την JLo


TSVIGKOU

1 Νοεμβρίου 2017

23101589-1926108187710953-7426631326805000192-n.jpg

 

Οι δύο τους συναντήθηκαν για δείπνο στο Hotel Bel-Air στο Λος Άντζελες, αποκάλυψαν στο Vanity Fair. Ο Rordriguez φορούσε ένα λευκό πουκάμισο, φαινόταν "πολύ σίγουρος και άνδρας" και ήταν ομιλητικός ωστόσο νευρικός, είπε η Lopez.  Δεν πρέπει καν να είχε καταλάβει ότι αυτό ήταν το πρώτο τους ραντεβού.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Δεν ήξερα αν ήταν ραντεβού", είπε ο αστέρας του μπέιζμπολ. "Ήμουν ανήσυχος χωρίς να γνωρίζω το γιατί".

Κατά τη διάρκεια του δείπνου η JLo του αποκάλυψε ότι είναι single.  Η αντίδρασή του ήταν η εξής "Έπρεπε να σηκωθώ και να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου, πήγα στο μπάνιο και βρήκα το θάρρος να της στείλω ένα μήνυμα".

Το μήνυμα έλεγε "You look sexy AF."

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Από τότε ξεκίνησαν όλα ή μάλλον "πήραν στροφή τα πράγματα" όπως είπε χαρακτηριστικά η JLo. "Ο συναγερμός πυρκαγιάς έσβησε και έπρεπε να εκκενώσουμε" , συνέχισε "Όχι, πραγματικά. Ο συναγερμός πυρκαγιάς έκλεισε!"

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν συναντηθεί, σε εκείνο το ραντεβού. Το περασχένο χειμώνα, η Jennifer γευμάτιζε στο Beverly Hills και είδε τον Rodriguez να περπατάει. "Τότε είχα σχεδόν φωνάξει " Alex ", αλλά είμαι πραγματικά τόσο ντροπαλή με όλα αυτά", είπε στο VF. "Με κοίταζε και του είπα, είμαι η Jennifer" και τότε απάντησε "Είσαι πολύ όμορφη."

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε πώς θα αποκτήσουμε κι εμείς την λαμπερή επιδερμίδα της JLo!

[gallery-716956]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.