CELEBRITIES

Η Nicole Kidman ζήτησε μόνη της να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου


MMEINTANI

1 Νοεμβρίου 2017

abaca-613175-001.jpg

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε «υπνωτισμένη» από το αριστουργηματικό σενάριο του βραβευμένου Έλληνα ηθοποιού ενώ αποκάλυψε πως ήταν εκείνη που του έστειλε γραπτό μήνυμα προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο. Ακόμη, δήλωσε πως αν δεν επρόκειτο για τον ίδιο, αν δεν υπέγραφε εκείνος το σενάριο και τη σκηνοθεσία της συγκεκριμένης ταινίας, δεν θα είχε κυνηγήσει ή δεχτεί τον ρόλο αυτό.

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι πως συμπρωταγωνιστής της σε όλο αυτό είναι ακόμη ένας σπουδαίος ηθοποιός, ο Colin Farrell, ο οποίος φαίνεται να ασπάζεται ακριβώς την ίδια άποψη για τον Γιώργο Λάνθιμο.

«Νιώθω τόσο ήρεμος μαζί του. Δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η συγκέντρωση, κανείς δεν ύψωσε τη φωνή του και στις δύο ταινίες που κάναμε μαζί. Αυτή η ηρεμία προκαλούσε σεβασμό και δεν υπήρχε κανένα είδος καταπίεσης. Αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι εκεί για να αποδώσεις κάτι και αυτός είναι τόσο συγκεντρωμένος», ανέφερε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.