CELEBRITIES

Αυτή είναι η γυναίκα που γνώρισε τη Meghan στον πρίγκιπα Harry


Αφροδίτη Σακκά

29 Νοεμβρίου 2017

meghan.JPG

Διαβάστε εδώ: Πώς διαφέρουν οι φωτογραφίες αρραβώνα της Meghan και του Harry με της Kate και του William

H Nonoo είναι πολλά χρόνια φίλη της Markle (πρόσφατα μάλιστα πήγαν διακοπές μαζί) και ο σύζυγός της, Αlexander Gilkes, πήγε σχολείο μαζί με τον William και τον Harry. Απ' όται φαίνεται, η Nonoo πρότεινε να γνωρίσουν τον φίλο του συζύγου της στη Meghan, η οποία ρώτησε "είναι ευγενικός;" Το ραντεβού στα τυφλά έλαβε χώρα στο Soho House στο Λονδίνο, με τη βοήθεια του φίλου της Meghan, Markus Anderson, που γνωρίζει προσωπικά τον Harry.

O πρίγκιπας είπε πως ήξερε πως η Meghan ήταν η μία και μοναδική "από την πρώτη φορά που την είδε", κάτι το οποίο είναι πραγματικά... τόσο ρομαντικό και γλυκό.

Επίσης, η Meghan φοράει τα σχέδια της Nonoo σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της -συγκεκριμένα, το λευκό πουκάμισο που είχε φορέσει στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον Harry λέγεται "husband shirt" και το έχει σχεδιάσει η Nonoo.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη πρώτη επίσημη φωτογραφία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry μετά την ανανκοίνωση του αρραβώνα

[gallery-717925]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.