CELEBRITIES

Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος αναλύουν τη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

30 Νοεμβρίου 2017

meghan.JPG

Διαβάστε εδώ: Ένα γράμμα στον πρίγκιπα Harry, τώρα που θα μετακομίσει με τη Meghan Markle

Σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, η Meghan κοιτάει για πολλή ώρα -και με πολλή αγάπη- τον μέλλοντα σύζυγό της. Ενώ δεν τη κατηγορούμε, η σταθερή επαφή με τα μάτια μας κέντρισε την προσοχή. Αλλά τι σημαίνει; "Προφανώς, δεν κρύβουν τίποτα ο ένας απ' τον άλλον ή από εμάς," είπε η Traci Brown, ειδική στη γλώσσα του σώματος, στο GoodHousekeeping.com.

Κρατιούνται χέρι-χέρι συνεχόμενα. Η Blanca Cobb, ειδική στη γλώσσα του σώματος και συγγραφέας του Method of Masters, εξηγεί πως είναι απλά ένα σημάδι επιβεβαίωσης του ενός στον άλλον. "Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, το χέρι του Harry ακουμπά απαλά τον γλουτό της Meghan ενώ το χέρι του βρίσκεται ανάμεσα και στα δύο δικά της. Είναι μία τρυφερή, επιβεβαιωτική κίνηση ανάμεσα στους δύο τους."

Στο σημείο που οι δύο τους ρωτήθηκαν σχετικά με το αν θα κάνουν παιδιά, αμέσως έκλεισαν τη συζήτηση. "Όταν ο Harry μιλούσε για το αν θα κάνουν παιδιά, η Meghan έδειξε μερικά σημάδια νευρικότητας όταν άγγιξε τα μαλλιά της και ανοιγόκλεισε πολύ γρήγορα τα μάτια της πολλές φορές. Η αύξηση στις φορές που ανοιγοκλείνουν τα μάτια είναι μία ανεξέλεγκτη σωματική αντίδραση στο άγχος ή στον ενθουσιασμό", είπε η Cobb.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η συζήτηση γύρω από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana παραμένει ιδιαίτερα στενάχωρη, ωστόσο, ο πρίγκιπας Harry φάνηκε λίγο σκοτεινός αλλά σκόπιμος με τα λόγια του. "Όταν ο πρίγκιπας Harry μιλούσε για τα διαμάντια της μητέρας του ως κομμάτι του δαχτυλιδιού των αρραβώνων, η Meghan χάϊδεψε απαλά και διακριτικά τον αντίχειρά της στο χέρι του δείχνοντας σιωπηλή ενθάρρυνση και υποστήριξη. Ήταν ένας μη λεκτικός τρόπος να πει, 'Είναι όλα καλά. Είμαι μαζί σου'", είπε η Cobb. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που υποστηρίζει ο ένας τον άλλον.

Συνεχίζουμε με την αναμονή του γάμου.

 

Gallery: Η πρώτη official φωτογραφία του Prince Harry και της Meghan Markle μετά τον αρραβώνα

[gallery-717925]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.