CELEBRITIES

Ουπς! Μήπως θα πρέπει να προσέχετε τι ποστάρετε στα social media;


The Jennettes

15 Δεκεμβρίου 2017

abaca-608316-001.jpg

Chelsea Handler

Λιγότερο από δύο εβδομάδες, αφού η Chelsea Handler ανακοίνωσε πως θα έκανε ένα διάλειμμα απ' το Hollywood για να επικεντρωθεί στον πολιτικό ακτιβισμό, έγραψε ένα tweet που αναφέρει τον εκπρόσωπο του ρεπουμπλικανικού κόμματος, Dana Rohrabacher, με θηλυκό πρόσημο. Οι χρήστες του Twitter την διόρθωσαν, γράφοντάς της πως ο Rohrabacher είναι άντρας.

Kim Kardashian

For her debut appearance on the cover of a magazine with her daughter, North, @kimkardashian channels Jacqueline Kennedy Onassis. ???? @stevenkleinstudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interview Magazine (@interviewmag) στις

H Kim Kardashian προκάλεσε αντιδράσεις τον Αύγουστο όταν φωτογραφήθηκε ως άλλη Jackie Kennedy για το περιοδικό Interview. Οι χρήστες εξαγριώθηκαν με το γεγονός πως το δέρμα της φαινόταν να έχει επεξεργαστεί για να δείχνει πιο σκούρο και να ταιριάζει με της κόρης της. Κάποιοι άλλοι εξέφρασαν θυμό για το ότι η Kardashian προσπάθησε να μιμηθεί την Jackie.

Gigi Hadid

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, απαγορεύθηκε η είσοδος στη Gigi Hadid στη Κίνα, με αφορμή ένα video στο Instagram τον περασμένο Φεβρουάριο, που το μοντέλο φαίνεται να δαγκώνει ένα μπισκότο σε σχήμα Βούδα και μιμήθηκε τη θρησκευτική φιγούρα μισοκλείνοντας τα μάτια της. Το video αργότερα διαγράφηκε αφού οι χρήστες των social media το χαρακτήρισαν ρατσιστικό.

Kylie Jenner

H Kylie Jenner λάνσαρε μία σειρά από Τ-shirts με την αδερφή της Kendall Jenner, που περιλάμβαναν φωτογραφίες των rappers, Notorious B.I.G και Tupac Shakur, αλλά και τα albums των Pink, Metallica, και στα πρόσωπά τους οι αδερφές είχαν κάνει Photoshop τα δικά τους. Υπήρχε, ακόμα, και το logo του brand τους, "KK" και πωλούνταν στη τιμή των 215 δολαρίων. Ο κόσμος εξέφρασε τη κριτική του ως προς τη τιμή, το ψεύτικο vintage styling τους και φυσικά, το ότι χρησιμοποίησαν τη δουλειά καλλιτεχνών χωρίς την άδειά τους.

Rihanna

H Rihanna άφησε τους fans της πολύ μπερδεμένους όταν ανέβασε μία φωτογραφία της από το καρναβάλι στα Barbados, αφού η 29χρονη φαίνεται να έχει δύο αντίχειρες (σημάδι απροσεξίας στο Photoshop).

Kris Jenner

H Kris Jenner ανέβασε μία φωτογραφία της τον Ιούνιο με σκοπό να αναδείξει το γυμνασμένο της σώμα, ωστόσο, οι χρήστες του Instagram έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός πως η φωτοραφία είναι θολή στο σημείο κάτω από το χέρι της, υποννοώντας πως η Jenner χρησιμοποίησε Photoshop για να φαίνεται πιο λεπτή.

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα των celebrities

[gallery-717982]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.