CELEBRITIES

H Dakota Johnson αποκάλυψε τι την δίδαξαν η μαμά και η γιαγιά της για τους άντρες


Αφροδίτη Σακκά

22 Δεκεμβρίου 2017

dakota.jpg

Όταν η θρυλική Tippi Hedren, η κόρη της, Melanie Griffith και η εγγονή της, Dakota Johnson, συγκεντρώθηκαν όλες μαζί για μία συνέντευξη στο Hollywood Reporter, μίλησαν για το τι έχει και τι δεν έχει αλλάξει στην βιομηχανία του κινηματογράφου.

H Hedren μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά στο Twitter όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για τον Weinstein, με σκοπό να συγκρίνει τις εμπειρίες της με τον Alfred Hitchcock με αυτές των γυναικών του σημερινού Hollywood. "O Hitchcock δεν ήταν ο πρώτος," έγραψε η Hedren που πρωταγωνίστησε στο The Birds και Marnie του σκηνοθέτη. "Ωστόσο, δεν είχα σκοπό να το δεχτώ, οπότε έφυγα και δε κοίταξα πίσω. Ο Hitch είπε πως θα κατέστρεφε τη καριέρα μου και εγώ του είπα να κάνει όπως νομίζει".

Η Griffith κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, θυμήθηκε πως δεν την άφηναν να βρίσκεται στο πλατό με τη μητέρα της όταν εκείνη δούλευε με τον Hitchcock, o οποίος την είχε απομονώσει και την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. Όλο αυτό θυμίζει πολυ έντονα τη συμπεριφορά του Weinstein, που έβαλε σε μαύρη λίστα ηθοποιούς που αρνήθηκαν να παραγματοποιήσουν τις επιθυμίες του.

Όταν η Hedren αρνήθηκε να δουλέψει σε ταινίες με τον Hitchcock παρά το συμβόλαιό της για 7 χρόνια, δίδαξε ένα πολύ σημαντικό μάθημα στη κόρη της Griffith. 

"Έγινε ένα παράδειγμα για το τι να μην αφήσω ποτέ να συμβεί στη ζωή μου," είπε η Griffith. "Ελπίζω να το έχω περάσει αυτό στη Dakota -να είσαι δυνατή στη δουλειά σου και με τον εαυτό σου."

"Μου δίδαξαν αυτοσεβασμό και χάρη και δυναμικότητα," είπε η star του Fifty Shades of Grey. "Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ακουστεί η λέξη 'Πρόσεχε' από κάποιον στην οικογένειά μου. Μερικές φορές οι ισχυροί άντρες του Hollywood θα προσπαθήσουν διάφορα." Αντί να τρομάξουν τη Dakota για τους ανατριχιαστικούς άντρες της βομηχανίας, οι γυναίκες φαίνεται να εμπιστεύονται την πρόοδο που κάνουν η ηθοποιοί και άλλες γυναίκες του χώρου που μιλούν ανοιχτά και κάνουν το Hollywood πιο ασφαλές.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα καλύτερα beauty looks της Dakota Johnson

[gallery-717638]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.